WooCommercen kassan muokkaus – Digitaalisille tuotteille

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

WooCommercen kassa on suunniteltu käytännössä fyysisille tuotteille pääasiassa, joten kassalla tulee myös näkyviin osoitetiedot, maa yms. Mitkä ei taas ole tarpeellisia, jos myynnissä on pelkästään digitaalisia tuotteita.

Tässä ns. Normaali WooCommercen kassa ilman mitään muokkauksia

Digitaalisten tuotteita myydessä voidaan yksinkertaistaa WooCommercen kassaa

Digitaalisten tuotteiden myynnissä tarvitaan oikeastaan vain: Etunimi, Sukunimi ja Sähköpostiosoite.

Itse tykkään myös jättää tilauksen kommentit, jos mahdollisella asiakkaalla nyt sattuu jotain tulemaan mieleen on hänellä paikka johon vielä kirjoitella lisäinfoa.

Käytämme tätä samaa tapaa kassan yksinkertaistamisessa verkkokurssien supermarketissa – verkkokurssille.fi sivustolla.

Tässä kuva simppelimmästä kassasta – Digituotteiden myyntiin

Muutoshan onnistuu seuraavalla koodinpätkällä:

Mihin koodi kuuluu? Koodin voi laittaa lapsiteeman functions.php tiedostoon jonka löydät Ulkoasu > Teemaeditori > Functions.php alta.

/**
 * @snippet       WooCommercen kassa muokkaus - Digitaalisille tuotteille
 * @author        Niko Vittaniemi - WPWoofi.com
 * @testedwith    WooCommerce 5.1.0
 */
 
add_filter('woocommerce_billing_fields','wpwoofi_custom_billing_fields');
function wpwoofi_custom_billing_fields( $fields = array() ) {

	unset($fields['billing_company']);
	unset($fields['billing_address_1']);
	unset($fields['billing_address_2']);
	unset($fields['billing_state']);
	unset($fields['billing_city']);
	unset($fields['billing_phone']);
	unset($fields['billing_postcode']);
	unset($fields['billing_country']);

	return $fields;
}

Lisätietoa: Jos haluat opiskella enemmänkin WooCommercen kassan muokkausta suosittelen tsekkaamaan BusinessBloomerin artikkeleita aiheesta.

Niko Vittaniemi

Niko Vittaniemi

Hei, Olen Niko Vittaniemi. Olen meidän Facebook-ryhmän perustaja ja puuhamies täällä valoisassa nörttiluolassa Kemissä. Myyntivetoiset WordPress ja WooCommerce sivustot ovat lähellä sydäntäni Jos koet, että voin auttaa sinua, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Kommentit

Jätä kommentti

Me ollaan Suomen suurin WordPressiin ja WooCommerceen erikoistunut Facebook-ryhmä, joka käyttää WordPressiä ja WooCommercea bisnekseen päivittäin. Ryhmässä on tällä hetkellä yli 2220 jäsentä ja kasvetaan päivittäin isommaksi!

Ryhmän perustarkoitus ja ajatus on yhdistää suomalaisia osaajia toisiinsa ja ratkaisemaan haasteita, joita voi tulla vastaan välillä.

Ryhmästä löytyy niin aloittelijoita, ison bisneksen pyörittäjiä tuhansilla tuotteilla, aloittelevia koodareita, edistyneempiä koodareita kuin myös parhaat Suomalaiset WordPress webhotellipalveluntarjoajia.

Ryhmästä löydät keskusteluita ja ratkaisuja tämänpäivän polttaviin kysymyksiin. Tietoutta veroista, GDPR / Tietosuojaseloste asioista ja paljon muusta. Jos, et vielä kuulu WPWOOFIIN. Klikkaat tästä!

Ole ystävällinen ja kohtelias

Yhdessä me kaikki luomme viihtyisää ympäristöä. Kohdellaan kaikkia kunnioittaen. Väittely on luonnollista, mutta ystävällisyyttä vaaditaan :)

Ei vihapuhetta tai kiusaamista

Varmista, että kaikilla on turvallinen olo. Minkäänlaista kiusaamista ei sallita, ja loukkaavia kommentteja esimerkiksi rodusta, uskonnosta, kulttuurista, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai identiteetistä ei hyväksytä.

Ei epäolennaista markkinointia tai roskapostia

Anna ryhmään enemmän kuin saat. Epäolennainen markkinointi, roskaposti ja linkit ovat kiellettyjä. Kotisivujen ja verkkokauppojen suunnittelu, optimointi ja ylipäätään bisneksen teko WordPressin avulla on ryhmäläisten suuri kiinnostuksen kohde :) YP:ltä voi kysyä onko tämä OK.

Ei kuvattomia profiileita / feikki profiileita

Emme hyväksy ryhmään kuvattomia FB profiileita tai selviä feikkiprofiileita. Pidäthän huolen että edes jonkin verran julkisia päivityksiä näkyy jotta voimme varmistaa ihmisyytesi :)

WooCommerce

WordPressin haun kehittäminen

WordPressin oma oletushaku on käyttökelpoinen, mutta rajoittunut. Se tuottaa tuloksia, mutta ei tarjoa minkäänlaista säätövaraa, ei hae koko sivuston sisällöstä,