Näytä tuotteen lisätiedoissa tuotteelle asetettu toimitusluokka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
WPWoofi woocommercen tuotesivulle tuotteen toimitusluokka

Voipi kauppiaalle käydä niin, että asiakkaat kassalla ihmettelevät pakettitoimitustapoja, kun olettavat tuotteen mahtuvan kirjeeseen.

Tällä php-snippetillä selkeyttä asiaan; lisää tuotteen tuotesivulla näytettyihin lisätietoihin tuotteelle asetetun toimitusluokan.

Esimerkkikuvassa käytetty lisäksi pari rivia CSS:ää, jolla saa tuotteen metatiedot menemään nätisti alekkain pötkössä lötköttämisen sijaan.

.single .product_meta {
	display: flex;
	flex-direction: column;
}

Kopioi seuraava koodinpätkä ja liitä se lapsiteemasi functions.php:n jatkeeksi.

/**
 * @snippet    Tuotteelle asetettu toimitusluokka näkyviin tuotesivulla
 * @author    Jaakko Pöntinen - WPWoofi.com
 * @testedwith  WooCommerce 4.5.2
 */

// Lisätään funktio tuotesivulle ennen muita tuotteen metatietoja
add_action('woocommerce_product_meta_start', 'display_product_shipping_class', 15 );
// Luodaan funktio
function display_product_shipping_class(){
	// Annetaan funktiolle nykyisen tuotteen tiedot
  global $product;
	// Tarkistetaan tuotteen toimitusluokka, ja jos se ei ole tyhjä, niin:
  $shipping_class = $product->get_shipping_class();
  if( ! empty($shipping_class) ) {
		// Haetaan toimitusluokan nimi
    $term = get_term_by( 'slug', $shipping_class, 'product_shipping_class' );
		// Tulostetaan HTML:aa
    echo '<span><span>Toimitus: </span><span>' . $term->name . '</span></span>';
  }
}

Jaakko Pöntinen

Jaakko Pöntinen

Yrittäjä for life. Välillä onnistuen, välillä epäonnistuen. Sitte masiksen kautta taas jotenki raiteille! Ja kahvinkeittimen.

Kommentit

Jätä kommentti

Me ollaan Suomen suurin WordPressiin ja WooCommerceen erikoistunut Facebook-ryhmä, joka käyttää WordPressiä ja WooCommercea bisnekseen päivittäin. Ryhmässä on tällä hetkellä yli 2220 jäsentä ja kasvetaan päivittäin isommaksi!

Ryhmän perustarkoitus ja ajatus on yhdistää suomalaisia osaajia toisiinsa ja ratkaisemaan haasteita, joita voi tulla vastaan välillä.

Ryhmästä löytyy niin aloittelijoita, ison bisneksen pyörittäjiä tuhansilla tuotteilla, aloittelevia koodareita, edistyneempiä koodareita kuin myös parhaat Suomalaiset WordPress webhotellipalveluntarjoajia.

Ryhmästä löydät keskusteluita ja ratkaisuja tämänpäivän polttaviin kysymyksiin. Tietoutta veroista, GDPR / Tietosuojaseloste asioista ja paljon muusta. Jos, et vielä kuulu WPWOOFIIN. Klikkaat tästä!

Ole ystävällinen ja kohtelias

Yhdessä me kaikki luomme viihtyisää ympäristöä. Kohdellaan kaikkia kunnioittaen. Väittely on luonnollista, mutta ystävällisyyttä vaaditaan :)

Ei vihapuhetta tai kiusaamista

Varmista, että kaikilla on turvallinen olo. Minkäänlaista kiusaamista ei sallita, ja loukkaavia kommentteja esimerkiksi rodusta, uskonnosta, kulttuurista, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai identiteetistä ei hyväksytä.

Ei epäolennaista markkinointia tai roskapostia

Anna ryhmään enemmän kuin saat. Epäolennainen markkinointi, roskaposti ja linkit ovat kiellettyjä. Kotisivujen ja verkkokauppojen suunnittelu, optimointi ja ylipäätään bisneksen teko WordPressin avulla on ryhmäläisten suuri kiinnostuksen kohde :) YP:ltä voi kysyä onko tämä OK.

Ei kuvattomia profiileita / feikki profiileita

Emme hyväksy ryhmään kuvattomia FB profiileita tai selviä feikkiprofiileita. Pidäthän huolen että edes jonkin verran julkisia päivityksiä näkyy jotta voimme varmistaa ihmisyytesi :)

WooCommerce

WordPressin haun kehittäminen

WordPressin oma oletushaku on käyttökelpoinen, mutta rajoittunut. Se tuottaa tuloksia, mutta ei tarjoa minkäänlaista säätövaraa, ei hae koko sivuston sisällöstä,