SkyVergen WooCommerce-osaamista – ilmaiseksi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Skyverge woocommerce pluginit

SkyVerge on WooCommerce-lisäosien kehittäjä. Merkittävä osa WooCommercen omassa plugin-kaupassa olevasta tarjonnasta on SkyVergen kehittämää.

Eihän tuollainen status toki ilmaiseksi heltiä, SkyVerge maksaa Automatticille takuulla kallista hintaa noin merkittävällä tavalla näkymisestä. No, se ei toki ole väärin – markkinointi maksaa, oli se hakusanamainontaa, feedissä vilkkuvia videoita tai jollakin muulla torilla – kuten WooCommercen Extensions store – näkyvillä oloa.

Varmasti on kuitenkin myös niin, että SkyVerge osaa asiansa.

Asiaan: miten niin ilmaiseksi?

No, he tarjoavat merkittävää määrää lisäosia veloituksetta. Listaankin tässä kivoja, ilmaisia SkyVergen kehittämiä lisäosia. Otsikot linkit ovat suoraan SkyVergen sivuille, embedit ovat wordpress.org:n plugin-reposta. Kaikkia SkyVergen ilmaisia lisäosia ei ole saatavissa wordpress.org:n kautta, mutta mitäpä tuosta 🙂

WooCommerce Customizer

 • Tässäpä eräänlainen (vähäsen turhan yleiseen tyyliin nimetty) linkkuveitsi, jolla muutella jos jotakin – kenties merkittävimpänä ominaisuutena vaihdokset tuotetyyppikohtaisiin “Lisää ostoskoriin”-painikkeisiin niin arkisto- kuin tuotesivuillakin. Muokata voi myös tuotteiden lukumäärää per sivu ja WooCommercen sisäänrakennettua kassan kuponkitekstiä ym ym.

Product SKU Generator

 • Plugin, joka luo automaattisesti SKU:t tuotteillesi! ‘Nuff said, sanois jenkki. Lue käyttöohjeet, lisäosa ohittaa Woon SKU-kentän manuaalisen täytön.

Shipping Estimates

 • Lisää toimitustavoillesi arvioitu toimitusaika. Joko päivinä esim. 2 – 4 päivää tai sitten tämänhetkiseen päivään perustuen; esim. 24.5 – 28.5.
 • Ei saatavissa Wp.orgin reposta, sääli.

Extra Product Sorting Options

 • Lisää lajitteluvaihtoehtoja kategorioissa. Esim: vaihda oletusjärjestyksen nimi, näytä alennuksessa olevat ym ym.

Remove Product Sorting

 • Poista käytöstä lajitteluvaihtoehtoja.
 • Ei saatavissa wp.orgin reposta.

New Customer Report

 • Lisää WooCommercen omaan raporttiin palaavien vs. uusien kävijöiden vertailu.
 • Ei saatavissa wp.orgin reposta.

Custom Product Tabs Lite

 • Tätä tekeviä plugineja on monelta eri tekijältä, mutta jos käytät muita SkyVergen tuotteita, synergiasyistä tämä toki kannattaa: Tuotteille custom-tabeja. Huomaa käyttäessäsi, että yksittäin lisättyjä tabeja on vaikea hallita sivustonlaajuisesti toiminnan kehittyessä.

Sequential Order Numbers

 • Siistii tilausnumerosi peräkkäisiksi, haluamillasi etu- tai takaliitteillä.

Miksi tällainen lista?

Hain itse luotettavalta tekijältä ratkaisua SKU -generointiin ja muistin, että SkyVergellä on ilmainen sellainen. Lisäksi asiakkaan sivustolla oli jo eräs toinen SkyVergen ratkaisu käytössä, joten… Synergia. Sitä kannattaa usein tavoitella.


Jaakko Pöntinen

Jaakko Pöntinen

Yrittäjä for life. Välillä onnistuen, välillä epäonnistuen. Sitte masiksen kautta taas jotenki raiteille! Ja kahvinkeittimen.

Kommentit

Jätä kommentti

Me ollaan Suomen suurin WordPressiin ja WooCommerceen erikoistunut Facebook-ryhmä, joka käyttää WordPressiä ja WooCommercea bisnekseen päivittäin. Ryhmässä on tällä hetkellä yli 2220 jäsentä ja kasvetaan päivittäin isommaksi!

Ryhmän perustarkoitus ja ajatus on yhdistää suomalaisia osaajia toisiinsa ja ratkaisemaan haasteita, joita voi tulla vastaan välillä.

Ryhmästä löytyy niin aloittelijoita, ison bisneksen pyörittäjiä tuhansilla tuotteilla, aloittelevia koodareita, edistyneempiä koodareita kuin myös parhaat Suomalaiset WordPress webhotellipalveluntarjoajia.

Ryhmästä löydät keskusteluita ja ratkaisuja tämänpäivän polttaviin kysymyksiin. Tietoutta veroista, GDPR / Tietosuojaseloste asioista ja paljon muusta. Jos, et vielä kuulu WPWOOFIIN. Klikkaat tästä!

Ole ystävällinen ja kohtelias

Yhdessä me kaikki luomme viihtyisää ympäristöä. Kohdellaan kaikkia kunnioittaen. Väittely on luonnollista, mutta ystävällisyyttä vaaditaan :)

Ei vihapuhetta tai kiusaamista

Varmista, että kaikilla on turvallinen olo. Minkäänlaista kiusaamista ei sallita, ja loukkaavia kommentteja esimerkiksi rodusta, uskonnosta, kulttuurista, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai identiteetistä ei hyväksytä.

Ei epäolennaista markkinointia tai roskapostia

Anna ryhmään enemmän kuin saat. Epäolennainen markkinointi, roskaposti ja linkit ovat kiellettyjä. Kotisivujen ja verkkokauppojen suunnittelu, optimointi ja ylipäätään bisneksen teko WordPressin avulla on ryhmäläisten suuri kiinnostuksen kohde :) YP:ltä voi kysyä onko tämä OK.

Ei kuvattomia profiileita / feikki profiileita

Emme hyväksy ryhmään kuvattomia FB profiileita tai selviä feikkiprofiileita. Pidäthän huolen että edes jonkin verran julkisia päivityksiä näkyy jotta voimme varmistaa ihmisyytesi :)

WooCommerce

WordPressin haun kehittäminen

WordPressin oma oletushaku on käyttökelpoinen, mutta rajoittunut. Se tuottaa tuloksia, mutta ei tarjoa minkäänlaista säätövaraa, ei hae koko sivuston sisällöstä,